skip to Main Content

Vergadering
en meetings

Vergaderlocatie in Zwolle nodig?

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Zwolle? Dan bent u bij Orangerie Zwolle aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over drie zalen die uitstekend gebruikt kunnen worden voor vergaderingen en meetings. Maar ook voor het houden van trainingen of cursussen is dit een ideale locatie. Dus wilt u vergaderen in Zwolle en heeft u nog geen geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst gevonden? Ga naar Orangerie Zwolle voor een vergaderlocatie in Zwolle! Wij verwelkomen u graag in één van onze drie zalen.

Vergaderen of cursussen geven?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten? Huur direct één van onze drie zalen!

Bekijk hieronder de voordelen!

Waarom vergaderen bij Orangerie Zwolle?

Waarom vergaderen bij Orangerie Zwolle?

Wie wil vergaderen in Zwolle, kan bij ons terecht. Wij bieden u namelijk de keuze uit drie zeer goede vergaderzalen als vergaderlocatie in Zwolle. Voor vergaderen en trainingen kunnen maximaal 50 personen in de vergaderruimte. U bent welkom om eens vrijblijvend langs te komen om de mogelijkheden voor uw vergadering te bespreken. Of huur direct één van onze drie zalen voor uw zakelijke bijeenkomst. Bij ons profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Wij zijn zeer goed bereikbaar (A28, N337, N35).
  • De zalen zijn van alle gemakken voorzien en hebben WIFI.
  • Onze arrangementen zijn aantrekkelijk.
  • Voor, tijdens of na uw bijeenkomst kunnen wij u voorzien van een hapje, drankje, lunch, buffet etc…
  • U kunt uw bijeenkomst combineren met een golf clinic of rondje golfen op onze 9 holes par3 baan.
  • Een op maat offerte van ons, zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Er is bij ons ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

U bent welkom om eens vrijblijvend langs te komen om de mogelijkheden te bespreken.

Zaal verhuur

Orangerie Zwolle beschikt over 3 zalen die gebruikt kunnen worden als vergaderlocatie in Zwolle voor uw zakelijke bijeenkomst. wilt u de vergaderruimte de hele dag tot uw beschikking hebben? Dan huurt u de zaal gewoon voor 3 dagdelen. U kunt dan van 08:30 tot 20:30 vergaderen in Zwolle. Het is ook mogelijk om een vergaderlocatie in Zwolle per uur te huren.

Zalen1 dagdeel2 dagdelen3 dagdelenPer uur
08:30 – 12:30 of
13:00 – 17:00 of
17:30 – 21:30
08:30 – 16:30 of
13:00 – 21:00
08:30 – 20:30
Zaal 1
(max. 20pers.)
€60,00€100,00 €140,00 €30,00
Zaal 2
(max. 50pers.)
€80,00€130,00 €170,00€40,00
Zaal 3 (beneden)
(max. 50pers.
€115,00 €165,00€200,00€60,00

Extra opties bij deze vergaderlocatie in Zwolle

Wij willen het vergaderen in Zwolle zo aangenaam mogelijk voor u maken. Daarom kunt u bij onze vergaderlocatie in Zwolle extra opties toepassen. Zo bieden wij verschillende vergaderfaciliteiten aan, zoals een beamer, scherm of flip-over. Ook kunt u kiezen voor een koffie/thee/water arrangement met koekjes en snoepjes. Of een lunch, buffet of andere horeca mogelijkheden in overleg. Zo wordt uw vergadering of meeting zeker een succes!

Extra optiesPer dagdeel
Vergaderfaciliteiten: Beamer, scherm of flip-over€25,00
Koffie/thee/water arrangement met koekjes en snoepjes€3,70 p.p. (Per uur)
Lunch, Buffet of horeca mogelijkhedenIn overleg

Vergaderruimte in Zwolle huren? Neem contact op

Wilt u vergaderen in Zwolle en zoekt u hier nog een geschikte vergaderlocatie in Zwolle voor? Een vergaderlocatie waarbij u van alle gemakken wordt voorzien, die aan uw wensen aan te passen is en die goed bereikbaar is? Huur uw vergaderlocatie in Zwolle dan bij Orangerie Zwolle. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, zodat u op uw gemak kunt vergaderen. Heeft u vragen voor ons? Of wilt u meer informatie over onze vergaderruimte? Neem gerust contact op. Bel naar 0529-466304, stuur ons een mail via info@orangeriezwolle.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Wilt u direct een zaal bij ons huren? Vul dan ons reserveringsformulier in. Orangerie Zwolle is ook de perfecte trouwlocatie en locatie om te lunchen.

Back To Top 0529 46 63 04