skip to Main Content

De Orangerie
Prachtige locatie

Feestlocatie in Zwolle voor feesten en partijen

Bent u op zoek naar een feestlocatie in Zwolle? Voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Orangerie Zwolle aan het juiste adres! De Orangerie is namelijk een ideale locatie voor uw feesten en partijen. Met een ruime keuze uit buffetten, hapjes en dranken is deze feestlocatie geschikt voor iedereen die een feestje wil organiseren in Zwolle. De wensen van de gasten zijn het belangrijkst. Dus wilt u een prachtige feestlocatie in Zwolle voor uw feestje die u ook nog eens naar wens kunt invullen? Maak direct een reservering bij de Orangerie Zwolle!

Feestje of partijtje?

Heeft u iets te vieren? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De perfecte locatie voor feesten en partijen

Wie op zoek is naar een feestlocatie in Zwolle, kan terecht bij Orangerie Zwolle. Wij bieden u namelijk de perfecte locatie voor feesten en partijen. U heeft bij ons de mogelijkheid om zowel binnen als buiten een feestje te organiseren. Binnen beschikken wij over meerdere zalen die zeer geschikt zijn voor een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, etc. Buiten vindt u een (gedeeltelijk) overdekt terras met een prachtig uitzicht op de landerijen. Een geweldige feestlocatie in Zwolle met diverse mogelijkheden. Wij zijn een gezellige horecagelegenheid van Golftuin Zwolle dat u een ruime keuze uit buffetten, hapjes en dranken biedt. Er is voor ieder wat wils. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw feestje te bespreken.

De voordelen van Orangerie Zwolle

Als u kiest voor Orangerie Zwolle als feestlocatie in Zwolle, profiteert u van verschillende voordelen. Zo staan uw wensen bij ons altijd centraal. We willen dat uw feestje een geslaagd feestje wordt en precies verloopt zoals u dat in gedachten heeft. Bovendien bieden wij u:

  • Aantrekkelijke arrangementen
  • Ruime parkeergelegenheid op ons eigen terrein
  • Goede bereikbaarheid (A28, N337, N35)
  • Een offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Feestlocatie in Zwolle huren? Neem contact op

Heeft u iets te vieren? En zoekt u nog een geschikte feestlocatie in Zwolle voor uw feestje? Orangerie Zwolle biedt u een prachtige locatie. Hier organiseert u ongetwijfeld een succesvol feest! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0529-466304, stuur ons een mail via info@orangeriezwolle.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Wilt u direct een reservering maken? Dat kan door het reserveringsformulier in te vullen. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze Orangerie.

Back To Top 0529 46 63 04