skip to Main Content

Heerlijk eten
Orangerie Zwolle

Bekijk onze menukaart en buffetten
Klik op onderstaande knoppen om onze menukaart en buffetten te bekijken. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om uw wensen te bespreken. In overleg is er veel mogelijk. Wij maken graag iets op maat voor u!

Lunchen 12:00 - 15:00 uur ( dineren is niet mogelijk )

Wij heten u graag welkom. Reserveer hier een heerlijk moment in ons restaurant!

Bekijk hieronder onze menukaarten.

Bekijk onze menukaart

Bij de Orangerie kunt u ook heerlijk genieten van onze menu’s 

Voor een drankje, hapje, feestje, meeting of vergadering is Orangerie een ideale locatie. Het is mogelijk om te combineren met een potje golf. Hier is het heerlijk vertoeven van al ons lekkers. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.

Consumpties & Drankenarrangementen

Bij de Orangerie kunt u genieten van diverse consumpties en drankenarrangementen

Heeft u zin in een kopje koffie of een glaasje wijn? Wij hebben een uitgebreide menukaart voor consumpties. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.

Lunch Buffetten (vanaf 20 personen)

Bij de Orangerie kunt u ook genieten van een lunch buffet. 

Kies uit drie verschillende assortimenten met verschillende prijzen. Lunch met verschillende soorten soep, sandwiches, vers fruit, kroketten en verscheidene dranken. Kies het assortiment dat het beste bij jullie wensen past. Bekijk de lunchkaart en neem contact op voor een reservering.

Hapjes assortiment

Bij de Orangerie kunt u genieten van heerlijke hapjes

Heeft u zin in lekkere hapjes? Wij hebben een uitgebreid menu aan warme en koude hapjes. Bekijk onze hapjeskaart! Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Tapas borrel buffet (vanaf 20 personen)

Bij de Orangerie kunt u genieten van tapas buffet

Ons tapas borrel buffet is geschikt voor iedereen. Grote keuze aan verschillende koude en warme tapas. Geniet van onder andere verse chorizo, diverse broodjes, stukjes kip met honing mosterd marinade en nog veel meer! Benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier secuur mee om.  Neem contact met ons op!

Koud & Warm buffetten (vanaf 20 personen)

Grote groep? Wij bieden geschikte warme of koude buffetten aan

Wij bieden 2 soorten buffetten aan met gerechten uit alle hoeken van de wereld! Kies voor Buffet de Golftuin met gerechten zoals pasta salade met groente en tomaat, coleslaw met wortel en rozijnen, ambachtelijke broden met kruidenboter, aïoli en pest, gehaktballetjes en meer!  Ook hebben wij Buffet Herculosche Esch met onder meer kartoffel salade met spekjes en augurk, kruidige rijst met tuinerwtjes of varkenshaaspuntjes met roerbakgroente in ketjapsaus. Heeft u een allergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Wil je meer weten? Neem contact op.

Italiaans buffet (vanaf 20 personen)

Bij de Orangerie kunt u genieten van Italiaanse gerechten

Heeft u zin in een overheerlijke pizza of pasta? Wij brengen Italië naar u toe met ons heerlijke Italiaans buffet. Geniet van typische Italiaanse gerechten als panzanella, parmaham en meer. Heeft u een allergie? Wij passen het buffet naar uw wens waar mogelijk aan. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Barbecue buffetten (vanaf 20 personen)

Buiten heerlijk weer? Geniet samen van onze BBQ

Zin in een BBQ zonder zorgen? Kies voor een van de BBQ buffetten van de Orangerie. Geniet van verschillende soorten vlees zoals een barbecue worstje, verse runderburger en meer! Daarnaast hebben wij heerlijke verse salades, brood en sauzen. In overleg kunnen wij het aanbod met u afstemmen. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.

Stamppot buffetten (vanaf 20 personen)

Echt Hollandse stamppotbuffet bij de Orangerie

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten stamppot buffetten. Denk aan verse boerenkool, rookworst of hutspot. Wilt u nog meer genieten? Kies voor Stamppot buffet 2 voor een uitgebreide buffet. Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Dessert buffet (vanaf 20 personen)

Nagenieten? Probeer onze overheerlijke desserts

Bent u toe aan een ijsje? Vanaf 20 personen bieden wij 2 soorten dessert buffetten aan. Hier kunt u genieten van een heerlijk dessert bestaande uit ambachtelijke patisserie met de lekkerste ijsspecialiteiten.  Heeft u een voedselallergie of intolerantie? Laat het ons weten, wij gaan hier zorgvuldig mee om. Benieuwd naar de mogelijkheden? Mocht u specifieke wensen hebben, neem dan contact met ons op.

Golftuin High Tea

Geniet van een High tea.

Geniet van een High tea met onder ander bananenbrood, cheesecake, carrot cake, brownie, zoete scones en veel meer! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en bekijk high tea onze kaart.

High Tea, Bier of Wijn

Geniet van een High tea, bier of wijn

Geniet van een High tea, bier of wijn met onder ander een chocolade brownie, mini loempia’s en veel meer! Afhankelijk van de keuze high tea, high bier of wijn krijgt u heerlijke hapjes, luxe broodjes of zoetigheden. Gedurende 2 uur speciaal voor u geserveerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en bekijk high tea onze kaart.

Back To Top 0529 46 63 04