skip to Main Content

Prachtige
Trouwlocatie

Prachtige trouwlocatie in Zwolle

Willen jullie graag trouwen in Zwolle en zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Zwolle? Orangerie Zwolle is de perfecte locatie voor jullie trouwdag! Jullie gehele trouwdag kan naar wens worden ingevuld. Op deze manier willen we graag een bijdrage kunnen leveren aan jullie onvergetelijke dag. Een receptie, een heerlijk buffet en een afsluitende en geweldige feestavond. Alles is mogelijk op onze trouwlocatie in Zwolle! Ook de huwelijksvoltrekking kan in de Orangerie plaatsvinden. We verhuren hier zalen voor, maar bij mooi weer kunnen we ook buiten als feestlocatie gebruiken voor jullie trouwdag. Kom gerust eens bij ons kijken als je wilt trouwen in Zwolle.

Jullie wensen staan centraal

Jullie gaan trouwen in Zwolle. Dit wordt ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven. Om een geweldige dag te kunnen organiseren, hebben jullie eerst een geschikte trouwlocatie in Zwolle nodig. Daarvoor kunnen jullie bij ons terecht. Maak gerust een afspraak met ons om onze prachtige feestlocatie te bekijken en aan ons door te geven wat jullie wensen zijn voor de invulling van deze bijzondere dag. Jullie wensen staan bij ons altijd centraal. Door de gehele trouwdag naar jullie wens in te vullen, wordt jullie trouwdag een dag om nooit te vergeten!

Meer over onze trouwlocatie in Zwolle

De Orangerie is een gezellige horecagelegenheid van Golftuin Zwolle. Met een ruime keuze uit diverse buffetten, hapjes en dranken is er voor ieder wat wils. We beschikken over meerdere zalen en een (gedeeltelijk) overdekt terras met prachtig uitzicht op de landerijen. Een geweldige trouwlocatie in Zwolle met diverse mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jullie trouwdag te bespreken.

Voordelen Orangerie Zwolle

Kiezen jullie voor Orangerie Zwolle als trouwlocatie in Zwolle? Dan profiteren jullie ook nog eens van de volgende fijne voordelen:

  • Aantrekkelijke arrangementen
  • Goed bereikbaar (A28, N337, N35)
  • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Een op maat offerte van ons, zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Trouwen in Zwolle? Neem contact op

Wie wil trouwen in Zwolle, is bij Orangerie Zwolle aan het juiste adres. Wij bieden jullie een prachtige en sfeervolle locatie voor jullie speciale dag. Willen jullie onze trouwlocatie in Zwolle bezichtigen? Plan een afspraak met ons in om de feestlocatie te bekijken. Bel ons op 0529-466304 of stuur ons een mail via info@orangeriezwolle.nl. U kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier. We verwelkomen u graag in onze Orangerie.

Back To Top 0529 46 63 04